VANGARA SRINIVAS

This building is located in a residential neighbourhood. The elevation is designed in a manner that seamlessly binds the floors together. The design was guided by the requirement of flats of equal sizes and functional layout, irrespective of their location on the floor plate. Maximum functionality …

Client Name :VANAGARA SRINIVAS
Project Type :APARTMENTS
Site Area :22920 Sq ft
No. of Units :30
Place of Project :NUNNA
Services Provided :PLANS, ELEVATION.

Project : VANGARA SRINIVAS

This building is located in a residential neighbourhood. The elevation is designed in a manner that seamlessly binds the floors together. The design was guided by the requirement of flats of equal sizes and functional layout, irrespective of their location on the floor plate. Maximum functionality and optimum use of natural light have been achieved while complying with the client’s Vastu requirements. The character of the building is defined by the placement of the fenestrations and double wall massing which sets it apart from the buildings around it. The scope of the project involves coordinating structural design, fire protection, waste management, security management, landscaping and other allied services complying with green building norms.